Kärringonsdag

Har hunnit med en hel del.

Jag har fått gjort mängder idag. Rosa hjälpte mig att göra klart alla boxarna, så nu behöver jag bara dekorera dem som är kvar. Fått strukit alla jul dukar och tagit bort de som var för fällda eller trasiga. Satt spetsband runt duk buntarna så det ser lite trevligare ut i hörnskåpet och tömt det som inte skall vara där. Jag har betydligt fler dukar än jag tror och har blivit ganska förtjust i de lite mer grovvirkade dukarna. Jag har förlagt mitt strykjärn så gubben kom med ett nytt. Så mycket bättre de har blivit, på den nya kunde jag även välja att det kom ut ånga underifrån, så strykningen gick riktigt fort.

Jag skall försöka ta sommar dukarna i morgon så allt de blir klart. Sen målade jag öppna spisen med rätt färg så den verkligen skiner vit, fast nu ser man ännu tydligare hur skitna tapeterna är och hur väggarna går som vågor. Vi får sätta upp nya gipsskivor ovanpå. tar vi i tapeterna ramlar väll ännu mer bruk ner, nu ligger det som bågar bakom tapeten. Skall bli så gott när vi börjar renovera vardagsrummet. Men nu skall jag äta lite och studsa i säng.

Leave a Reply

Översätt sidan »