1 objekt 365 dagar

Når du?

Når du?

Härligt! Jag har varit nere hos Rosa och gjort fler paket till kalendern. Lill-polarn och Wumba Wu tittade förväntansfullt på mig men fortsatte att rita när jag ruskade på huvudet. Jag lovade Wumba Wu att göra några extra paket som han kunde öppna på hemresan så det inte skulle bli så långtråkigt.

Jag hängde upp de nya paketen och gick ut till kokhuset. Snickaren är här idag och påbörjar jobbet med Micaels kök. Men som mamma till två tonårssöner så känner man igen kliandet i kroppen när någon är på väg att göra hyss. När jag rusar in hör jag hur Lill-polarn och Wumba Wu diskuterar paketen.

– Når du?
– Nej! Sträck på dig!

Jag ser hur Lill-polarn sträcker sig och vips så tappar han balansen. Som tur var landar båda två på Shakira som blänger till och går ut till köket. Wumba Wu ojar sig medan jag ser hur Lill-polarn försöker fundera ut på vilket sätt de skall komma åt paketen. Om du håller dig lugn kan jag köpa en flaska sträckolin till dej någon dag.

– Hurra! Ja! Köp två flaskor!

Leave a Reply

Översätt sidan »