Familjen

Men visst är gardinen till vänster fulsnygg?

Sitter här och väntar på att Rosa skall vakna, vill inte rusa ner och väcka henne på en söndag och allt. Hon skall hjälpa mig göra boxar till adventskalendern, det är lite roligare om man är flera och kan tjata under tiden. Har passat på att gå igenom mina skåp med dukar och gamla gardiner. Det är väldigt mycket som skall skänkas och en del skall fållas. Har väldigt mycket spetsgardiner i alla möjliga konstiga färger som skall väck. Men mamma hade ett par köksgardiner i olika rosa mönster som är så fulsnygga att de funderar jag på att behålla.

När jag gick igenom gardinerna så kom jag att tänka på hur duktig mamma har varit på att byta i fönstren vid varje högtid och då i hela huset! Mina gardiner sitter uppe bra länge, dels för att det ena fönstret är så stort att det är bökigt att hitta gardiner till. Alternativet är att sy själv och det har liksom inte blivit av. Nu skulle jag behöva sy mig ett par jul gardiner. Skönt att gå igenom skåpen och kunna samla allt i ett skåp. Tänkte passa på att skänka även de dukar som jag aldrig har använt, de tar bara en massa plats och så kan det finnas andra som kanske vill använda dem.

Leave a Reply

Översätt sidan »