1 objekt 365 dagar

Tipp, tapp, tippe, tippe, tipp tapp

Tipp, tapp, tippe, tippe, tipp tapp

Jag har påbörjat adventskalendern som jag fick av Rosa till Lill-polarn. Lill-polarn har letat efter den lådan med sakerna i ett par veckor nu. Han har tjatat om att Rosa köpt det till honom så var det väl ändå upp till honom att bestämma när han skulle få öppna det.  Jag har sagt till honom att så funkar det inte för då kan man ju bestämma att det är julafton varje dag!

– Jaaaa!
– Glöm det Lill-polarn.

Jag hade fått ihop hälften av paketen när jag hör ett himla tisslande i datarummet. Jag kastar en snabb blick över paketen och ser att det fattas ett par! Jag skyndar mig in i rummet och får precis se Lill-polarn och Wumba Wu tassa iväg med varsitt paket. När jag tittar bort mot Lill-polarns soffa ser jag ett par paket till.

– Jag är ju inte här den tjugoandra och ville se vad det är i paketet.
– Skulle bara hjälpa dig att lägga dem på ett bra ställe.

Visst! Får hänga upp gran girlangen redan nu så jag kan hänga upp paketen med än gång, dit skall de väl ändå inte nå. Måste komma på något sätt att sätta larm på paketen.

Leave a Reply

Översätt sidan »