1 objekt 365 dagar

Julpynt i datarummet

Datarummet

Blev så sugen att sätta upp julgranen och jag dividerade lite fram och tillbaka om vi skulle ha en äkta i år. Gubbens släkt kommer ner och det luktar ju så ljuvligt. Men bara tanken på all barr fick mig att ta på termo byxorna och vandra upp till loftet. Hästarna stod och mös i björkdungen och var inte alls sugna på att komma ner och försöka hjälpa mig att ta ner grejer från loftet. Beethoven brukar vara makalös med att dra ut kartongerna som står för nära portarna.

Vid soffan

Men jag tror nog att det är sista året som jag har den gamla plastgranen, visst är den charmig på sitt sett men grenarna orkar knapp hålla upp kulorna. Sedan är det på tiden att byta ut julgrans pyntet. Gick och spanade runt efter Lill-polarn, han brukar ju vilja vara med och pynta. Samtidigt var det skönt att kunna klä granen i lugn och ro och slippa höra hur B -aktigt det var med en 50-tals plastgran som man måste montera på gren för gren. Lill-polarn såg inte alls charmen i den gamla plastgranen och som inte det var illa nog, så sitter det en julklappsvaktare mitt bland grenarna  🙁

Dator hörnet

Datorn spelade julmusik för högtryck och jag gick runt och tände massa ljus, så en härlig julstämning börjar sprida sig i rummen. Jag är så himla nöjd med alla plädar jag köpte på RK. Har använt varenda en. I går när jag satt och läste bloggar så for en stor tomte i golvet som brukar sitta på fåtölj kanten. När jag kollade orsaken ser jag hur Pepper vräker ut sig i full längd och två kuddar följer samma öde som tomten. Han är verkligen stor det katten.

Lill-polarns hörne

Sist men inte minst har vi ju Lill-polarns lilla hörna och den lilla granen var tänd. Lill-polarn sitter på sin cy…… Vaaa??? Var är Lill-polarn? Är nästan hundra på att han stod här och mulade i sig gubbens ny in köpta bullar. I detta hörne har det varit en gammal garderob så här drar det också ganska rejält från golv listerna. Lill-polarn fick en extra tjock matta så han inte skulle stelna till om fötterna. Hmm! Får nog gå och kolla vad den lille rakaren håller hus.

Julklapps tjuv

Jaha!! Det kunde man ju ge sig på att han skulle passa på att sno julklapparna medan jag höll på med annat.

One Comment

Leave a Reply

Översätt sidan »