1 objekt 365 dagar

Mys

Packar julklappar

Härligt att komma hem idag. Lill-polarn hade städat undan och förberett alt. Det var bara att tända igång spisarna och fixa kaffe. Lill-polarn var fullt sysselsatt med att packa in julklappar till Esmeralda och hade satt på en jul skiva, så nu satt han och nynnade för fullt. Hmm! Tycker att en del av Lill-polarns julklappar har samma form som mina bestick?! Skumt!

Det är en riktigt god värme som börjar sprida sig och jag har tänt ett doft jus som luktar julkryddor. Lill-polarn är fortfarande lite små öm efter grislampan, så jag tänkte jag skulle köra en Lill-polarn kväll. Så ikväll efter fodringen skall det bakas mera ingefärs kakor och sedan skall vi spela Keepsak, ett jättebra spel där man får klura ut gåtor för att komma vidare.

Sådana här dagar känner jag att det kommer bli ruskigt tomt när Lill-polarn har åkt, säga vad man vill men han har blivit en udda liten familjemedlem. Tror vi skall fodra tidigt idag, hästarna tycker säkert det är gott om maten kommer lite tidigare. Just nu är det – 8 och det känns som det blåser istappar.

– Lill-polarn det är bäst du är inne så du inte blir stel som en pinne!

Leave a Reply

Översätt sidan »