1 objekt 365 dagar

Jaha! Det är därför det är så mörkt!

Var är sladden?

Lill-polarn börjar bli lite små stressad över att han skall resa så långt och går runt här som en liten osalig ande. Micael och Nina kommer i morgon och jag vill hinna tvätta undan så mycket jag bara kan. Micael är makalös på att dra ner tvätt, skall bli riktigt skönt när han får fixa till det själv, då kanske han lär sig att inte samla allt på hög.

Medan jag hängde tvätten hörde jag hur Lill-polarn beklagade sig för Pepper ur jobbigt det var att behöva lämna honom och frågade Pepper gång på gång om han verkligen klarade sig utan honom? han har ju så mycket mera att lära ut. Sen blev det bara tyst!? Det brukar oftast tyda på att Lill-polarn har något fuffens för sig.

Men jag hittade Lill-polarn i sovrummet med min burk som tar upp dagsljus och sedan lyser i mörker. Min julklapp från Tobias. Lill-polarn vände och vred på burken för att hitta sladden.

– Vem har fångat solen??

– Det är inte solen utan en lampa.

Lill-polarn tittade på mig som visst! Här är ju förklaringen varför det är så mörkt och trist på utsidan.

Leave a Reply

Översätt sidan »