1 objekt 365 dagar

Resfeber

Resfeber

Lill-polarn har tillbringat största delen med att vara i gubbens arbetsrum. Gubben älskar rese-dvd, böcker och guider på nätet. Lill-polarn hade hittat mängder av böcker  bland alla lister och färger som står huller om buller. Misstänkte att det skulle bli ett slask och förvaringsrum när gubben övertog det efter Tobias.

Jag vägrar stenhårt att städa där inne och jag sa till Lill-polarn att han fick gå in på egen risk. Efter ett himla aj-ande och oj-ande hade Lill-polarn till sist lyckats ta sig fram till skrivbordet och bläddrade nu för fullt bland alla böcker. Efter att ha suttit ett par timmar och man hört små utrop ” Åh så vackert! Dit skall jag ta Esmeralda” och ” Pamplona vilken stad! Som ordnar Bull Festival! Wow, dit måste jag bara”

– Men Lill-polarn! Bull-festival är ju tjurar och inte bullar. Det ligger inte i Afrika heller. Du får nog leta efter en krokodil-festival istället.

När jag skulle gå in med lite kaffe ser jag hur Lill-polarn tar sig om huvudet och bläddrar hysteriskt i en stor bok.

– Det har jag och det!! Jag har drabbats av kraftig resfeber och behöver åksjuketabletter.

Lill-polarn hade hittat en gammal Fass och var i så dåligt skick att han inte kunde dricka kaffe och behövde mängder av tabletter, han hade lyckats läsa till sidan 1436 och kunde konstatera att han drabbats av allt. Ojoj! Vad dålig han var! Eventuellt kunde han kanske med extrem stor ansträngning pressa ner en bulle.

Leave a Reply

Översätt sidan »