Utflykter

Näsbrokrok en kall vinterdag.

Här är lite bilder från Näsbrokrok.  Rosa och Tore ville ut på promenad och testa sin kamera och jag behöver lära mig min. Vet inte riktigt vilken del jag tänkte med men jag trodde det skulle vara mera is och inte att havet skulle vara helt öppet. Det var bara inne vid den lilla bukten som det var is. Jag hade tagit på mig thermobyxor så jag gick runt och små myste, det var bara om fingrarna jag frös. Måste skaffa mig ett par vantar, de jag har försvinner alltid lagom till att jag behöver dem.

Jag har varit här och promenerat förut och då var här fullt av folk, vi var inte ensamma men det var inte många som trotsade vinterkylan. Längtar tills jag kan komma hit på sommaren, såg en bild som var tagen härifrån och då var det fullt av blommor mellan klipporna. Varje årstid har sin charm men vår och sommar toppar ändå. Shakira trivdes väl bäst nu, när hon kunde röra sig lite friare än sist.

Brukar vara lite hård med att hunden skall vara kopplad när det finns folk runt omkring, men släppte Shakira när vi kommit bort en bit. Shakira går gärna runt överallt och jag vill att hon skall vara kopplad där det är is och det fins risk för att det inte håller, men Tore verkade ha samma förkärlek att slira runt på is som Shakira. tror inte de missade en enda is fläck på hela området.

Precis vid de gamla forn gravarna finns det två sådana här lock? eller vad det kan vara? Försökte finna information men hittade inget. Helskumt! Hade en riktigt trevlig tur och imorgon blir det eventuell Askim om vädret är okey, men då får nog Shakira stanna hemma trots att det är hennes favorit ställe. Det är så långgrunt att Shakira blir helt salig och vill springa runt på isen. Vi behöver koncentrera oss helt på kamerorna, bättre att ta en promenad först med henne än att hon är med och man blir frustrerad för hon går i vägen i sin lina. Hon får vara med när gubben är med. 

Leave a Reply

Översätt sidan »