Utflykter

Askim-Hovås

Is formation

Idag åkte jag och Rosa till Askim-Hovås och fotograferade is formationer. Körde helt på manuella läget så det blev mängder av bilder som blev fel, men nu börjar jag fatta. I dag blev de lite ljusa, men på en del bilder tyckte jag det var lite snyggare än när det var mera rätt. Jag älskar att vara ute och fotografera, men idag var det riktigt svinkallt. Glad att jag vaggade runt som en Michelin gubbe.

Snäcka

Fördelen är att Rosa också har en Canon så vi kan byta objektiv med varandra när vi är ute, blir ju lite billigare i längden än att vi köper samma objektiv. Eftersom jag har varit i Askim förut och fotograferat försökte jag sikta in mig på lite andra vyer än när jag var här sist. Då var det väl mera is på havet och en bedårande solnedgång.

Askim

Men denna båten fotograferade jag sist med, tycker det ser så läckert ut med en bänk och nu hade den gran och krans på dörren. Vilket jobb med att gå ut hit och dekorera granen och båten. Uppenbarligen är det någon som verkligen gillar sin båt och är här ofta.

Hovås

Tog även en bild när Rosa är djupt koncentrerad och fotograferar en is formation. Idag var hon betydligt smartare klädd än igår. Det var härligt att komma ut, trots att det var så kallt. Men nu har jag tänt en brasa och skall bara slappa framför tv:n. Usch jobbet i morgon

Rosa

Leave a Reply

Översätt sidan »