Kärringonsdag

Filmen-Avatar

I dag var vi på filmen Avatar. Jag säger bara WOW!! Vilken film. Gubben tyckte vi skulle se den så han hade fixat biljetter till oss (kärring trion). Sist vi var på bio så såg vi Mama Mia och det var ju ett tag sedan. Nu skulle vi se en 3D film! Precis när filmen började kände jag paniken komma krypandes! Jag blir typ åksjuk om något rör sig i sidleds och jag fick kämpa bra för att inte spy i den gigantiska popcorn byttan jag köpt. Jag delade ju den med Rosa och jag tror inte hon hade uppskattat den kryddan något vidare.

Men jag bet i hop och försökte slappna av, så till sist släppte det och jag satt som förtrollad hela filmen igenom. Filmen var 2.41 minuter men den var så bra att tiden gick i en rasande fart. Tusen Tack gubben för en kanon häftig film.

<!–
–>

Leave a Reply

Översätt sidan »