Blandade Teman

Tema fredag – hjälpmedel

Shakira

Tema fredag – hjälpmedel.   Det tycker jag den här klövjeväskan är, dels kan Shakira bära runt på sin första hjälpen väska och sina bajspåsar. Vi har också börjat lite smått att hon får bära våran termos och smörgåsarna. Eftersom hon oftast går helt lös och har lärt sig att vi behöver grejer i väskan så springer hon kortare sträckor ifrån oss och har extrem koll så fort vi stannar. Så varje gång jag stannade och skulle rota i min ryggsäck kom hon och satte sig bredvid mig och trodde jag skulle i hennes väska. Det är nästan ett år sedan jag hade den på henne, fattar inte varför jag inte har den oftare, hon hade inte glömt av att jag kräver att hon kommer så fort jag stannar, det var snarare jag som hade glömt och blev lite ställd över hennes lydnad. Inte tusan brukar hon komma och sätta sig bredvid mig varje gång jag
stannar annars! Smidigt.  Fick mig en härlig promenad idag.

Leave a Reply

Översätt sidan »