Hästarna

Kall ridtur

Kvarnby

Helt otroligt vilket fint grepp egentligen hästarna har när de är barfota, där det var is tog Beethoven små trippande steg så det inte skulle bli spagat variant. Glömde ta med vantarna så jag frös så in i bänken om händerna men förövrigt var jag varm och go. Älskar verkligen paddarna som ger värme från hästarna plus att jag känner direkt om de spänner sig för något och kan parera det mycket fortare. Riktig mysig ridtur och jag blev impad på att han inte tvekade att ta sig över gärdsgården när jag tappade bort stigen och red lite road off.

Kvarnby

Alvarlig talat, trodde inte det var möjligt att det kunde bli så mycket is. Det ser ju ut som jag varit i Sibirien och fotograferat. Är det soligt imorgon tror jag nog jag åker dit igen och försöker koncentrera mig på detaljer. Jag blir så himla ivrig och fotograferar hej vilt och rusar fram och tillbaka. De andra som fotograferade hade gigantiska objektiv och stativ och var väldigt lugna och sansade. Fick en och annan blick när jag for runt som besatt.

Leave a Reply

Översätt sidan »