Hästarna

Annalkande storm

Fyllde på med två nya torvbalar i den boxen som hästarna sover i. Lika bra att få det gjort innan balarna fryser till isklumpar. Men jag tycker inte det var kallt ute när jag red utan snarare som om det skulle bli varmare väder. De varnar ju för världens snöoväder i morgon så jag ville ha klart allt hos hästarna i fall de behöver stå mycket inne.

Jag blir så himla trött på alla rådjur vi har i skogen, nu var de ganska många och fast jag hojtade så blev de inte nämnvärt rädda utan glodde bara på mig och Bellman. Då var det snarare Bellman som reagerade när de for åt alla håll och kanter för att sedan stanna och bara glo. Jag hade bestämt mig för att rida i mellan dem och det gick hur fint som helst oftast är det bättre än att vända en spänd häst. Frånsett rådjuren så var det riktigt mysigt ute och det kändes absolut inte som om det skulle bli kallare. Bostadsområdet såg så charmigt ut
när jag red förbi, men jag glömde att jag hade makro på kameran så det blev bara närbild istället för hela området som var tänkt.

Leave a Reply

Översätt sidan »