Familjen

Ops! Han hade fixat vattenrören

Oops! Jag hade missat helt att rörmokaren hade varit i kokhuset. Han kom upp trots snö varningar och blåst. Han har fixat tror det heter stammen på vattnet och tryckkollat så allt är som det skall. Nu är det bara för snickaren att sätta igen väggarna. Gubben och Micael har varit ute och tapetserat, så nu börjar det bli kanon fint i köket.

Nu har jag vi börjat märka att Micael längtar ut, så det är ett gyllene tillfälle att vara på honom om att han fortfarande inte kan gå upp för egen maskin utan att vi får kolla så han verkligen har kommit iväg. Han kan inte flytta ut om vi inte är hel säkra att han kommer iväg till skolan och jobbet. Så Micael har varit och köpt en hemske väckarklocka som kan väcka det mesta och två små backupp väckarklockor!

Leave a Reply

Översätt sidan »