Kärringonsdag

Kärring onsdag vid forsen

Ser lite julaktigt ut

Japp! Då var det min kärring onsdag och jag ville fotografera Kvarnby forsen på kvällen och sedan gå in och ta en pizza på krogen. Nu hade marken verkligen rasat vid sidan om forsen, så det blev inte till att gå igenom någon avspärrning. Jag hade stativ med och skulle testa att ta 3 bilder med olika exponeringar ( en för ljus, en normal och en för mörk ) för att sedan sätta ihop dem. Men Elvy sprang runt och blixtrade med sin kamera i ett så det var bara att lägga ner. Till sist försvann hon helt och vi blev skit stressade och börja kolla i forsen. Men så blixtrade det till så in i bänken nedanför oss! Ja då stod hon där och sabbade den fina atmosfären med sin blixt, de tog en kvart varje gång innan ögonen hade vant sig efter chocken.

Kvarnby

Men jag tyckte att isen hade börjat smälta en hel del sen jag var här sist. Medan vi stod där och fotograferade kom det en fotograf till, men han hade bara fotat på sommaren och inte heller tänkt på att man kan ta kort även på vintern. Skall erkänna att vi var så fokuserade på våra kameror att vi var lite ogästvänliga och när han sedan var på väg att åka visade det sig att det var en riktigt söt hunk som hade stått bredvid oss!! Börjar vi bli gamla tro??? Jösses! Rosa som brukar vara så pratglad!!

Kvarnby

Lite snopna över vårt ogästvänliga sätt tänkte vi gå in på krogen och äta, när vi ser att Elvy blir lika vit som snön i nyllet och utbrister! Men jag har ju mjukisbyxor under termo byxorna! Jaha ok ? är det rosa eller vad då! Men när vi kom fram och tittade in var alla uppklädda och servitrisen som hade sett att vi stod och velade på utsidan, tittade med fasa på oss som om vi var något från yttre rymden. SÅ det blev Frank´s Gatukök och en 200g hamburgare med ananas och bacon, ja baconen hoppade vi över eftersom vi går på diet.

Kråkans

Titta vist ser det mysigt ut? och så blev det hamburgare för att Elvy springer runt i mys byxor! Det trodde jag inte om henne!!.  Frank´s har världens bästa potatismos och här åt vi i tonåren. Vi hade en riktig kanon onsdag med många goa skratt, precis vad jag behövde idag. De skall säga upp 15 personer på jobbet, så det blir sådana man känner väl denna gången.

Frank´s

Leave a Reply

Översätt sidan »