Hästarna

Bellman och beethoven

Bellman och Beethoven

I dag tog jag ta den årliga slingan rusningen med mina hästar och Shakira, även Pepper dök upp senare och ville vara med. Tänkte att i år skulle jag ta av dem täckena så jag fick se hur de såg ut i kropparna! Hmm! Det var 2 klot som kom farandes och jag behöver nog inte oroa mig så över deras vikt. Första året som jag köpt dem och Bellman blev lite slö så ringde jag veterinären. Han kunde ju snabbt konstatera att de var magra!! Han höll visserligen med om att de såg kraftiga och fina ut, men pekade på de ställen jag kunde avgöra vikten på. Inga revben eller något sånt syntes utan Beethoven får en grop vid höfterna och Bellman tappar som Elvy brukar säga filéerna. ( Han blir 3-kantig på ryggen ).

bellman och Beethoven

För ett par år sedan när jag köpte min lilla Canon power shot gick jag med på  Fotosidan har inte tänkt så mycket på den sidan mer än att jag får nyhetsbrev och går in på sidan fotoskolan. Är det något objektiv jag är ute efter kollar jag alltid hur andras bilder blir först, då ser jag lättast om det är något för mig, har lite svårt med det tekniska termerna! Men nu har jag börjat lägga upp bilderna här igen och kollat runt ordentligt. Här finns mängder av tips och jag tänkte se om jag hittar hur jag skall fotografera hästarna i rörelse. Jag känner att jag inte hinner med, även när jag ställde in kameran på sport så hann jag inte med. På Beethoven nedanför skulle jag nog ha följt med i hans rörelse. Men vem tänker på sånt när han ser så rolig ut! Kolla in hans öga!

Beethoven

Pust! Det märktes att jag inte gått något på slingan denna vinter, det var nästan en halvmeter snö och Shakira fick kämpa bra för att skutta runt här.

Leave a Reply

Översätt sidan »