Hundarna

Glömde mössan!

Skyndade mig bort till Delsjön efter jobbet. Tänkte jag skulle gått runt på sjön, men jag tyckte det kändes så obehagligt att jag hoppade upp på slingan igen. Det var mängder av folk som åkte skidor över sjön och ut till de små öarna men det var inget för mig. Däremot så längtar jag efter miniskidor och har ringt runt som en tok ifall någon har några liggandes. Hittade inga på loppis sist så jag får väl kolla runt på Tradera så fort jag har varit uppe och fodrat.

Delsjön

Shakira har sån otrolig spring i benen att jag tror det kunde vara lite kul om vi tog en snabbare tur. Hon gillar verkligen att jogga bredvid mig, men med min usla kondis så blir det bara små turer och det kan ju kvitta. Det är väl bara de stora backarna som kan bli lite intressanta att ta sig upp och ner för, ja ner kommer man ju! Men i vilket skick? Vill i alla fall testa. Vägen runt är såpass bred att det nog skall fungera bra. Synd att jag var så klantig att jag glömde mössan. Termobyxorna tog jag på mig men resten glömde jag. Var sugen att gå hela vägen runt idag.

Delsjön

Leave a Reply

Översätt sidan »