Kärringonsdag

Idé torka

Älva från Rosas lampa
Kärring onsdag och Elvy har idé torka så hon ville ta en egodag. Eftersom det är viktigt att lyssna när man behöver en egodag så tyckte vi det var helt okey. Passade då på att testa min Pilatesboll och tycker verkligen den är rolig. Men nu märker man ganska snabbt hur skev jag egentligen är. Testade en mag övning och kände direkt min svaga sida. Men börjar jag försiktigt så kommer den här bollen att bli kanon. Vill egentligen bara bli fastare i kroppen och ha bättre balans.

Vattendroppe


Åkte ner till Rosa som bjöd på mackor och varm choklad. Rosa fick en Canon 1000D i julklapp och vi passade på att fotografera vattendroppar och hennes kristalkrona. Den lilla älvan hon har i kristalkronan är så himla söt. Känner mig lite seg så jag skall läsa era bloggar och hoppa i säng. Jaaa! Jag har ju den bärbara!! Bara till att mojsa ner sig och läsa.

Leave a Reply

Översätt sidan »