Familjen

Mosaik på pappa

Mosaik på pappa

Här är mosaiken på pappa. Jag hade så gärna velat ha en bild på pappas hemmagjorda el-stötmaskin som han gjorde tillsammans med brorsan. Göta Petter vad pärlor jag åkte på innan jag lärde mig att vara mera skeptisk när de kom tillsammans och ville att jag skulle kolla på något. Pappa fixade också en radio av plastringar och koppartråd. Satte man sen trådarna mot ett element så fick man in radiokanaler. Det är efter pappa som jag alltid i första hand kollar om man kan använda de ting man har innan man köper nytt. Varför köpa stenblock till dammen, när hela gården är full av sten! o.s.v.

1.  Bröllopsfotot

2.  Norman Rockwells böcker och teknik-tidningar. Flera år av Det bästa. Älskade att läsa i vår herres hage. Sen ville pappa aldrig att jag bara rusade och hämtade utan jag fick bara ta en i taget. ” Snacka om Mys när man satt med tidningen”

3.  Pappa målade tavlor i mängder.

4.  Liten tema bild på nostalgi.

5.  Pappas FN medalj

6.  Små flaskor och burkar, har samma dilemma ” kan vara bra att ha”

7.  Pappa älskade att fotografera, så här är en låda med diabilder från Kongo.

8.  Läckra stenlampan som pappa hade i sitt rum.

9.  Detta är bara pappa ( Hunden som satt i alla pappas Saabar )

10.  Jösses! Ni skulle se pappa när han fick syn på att de sålde frön på det värsta ogräset i hans ögon. Han blev så arg så mamma och jag fick släpa ut honom från affären.

11.  Modellbyggen och då helst flygplan var bland det bästa pappa visste

12.  Pappas hobby verktyg

Leave a Reply

Översätt sidan »