Fototeman

Hua! Vilken färg!

Hjärtan

Oj såg inte förrän nu att det var Macro Monday på flirkr och där var temat hjärta. Jag hittade ett litet armband med ett hjärta på när jag gick igenom saker från mina föräldrar så jag tyckte det passade perfekt. Rosen fick jag av gubben på alla hjärtans dag. I år var han lite rolig! Han visste att jag ville ha nya blommor till vardagsrummet, så han kom med förslaget att jag kunde välja vad jag ville som hjärte gåva. Det blev att vi åkte till Hornbach och handlade en hel del.

Jag köpte vanliga växter och den här cerisa blomman. Precis när jag skulle fotografera kom det lite solljus, men visst vaknar man till när man ser blommorna! Vilken färg! Hoppas han kör samma sak nästa år, det var kanon mysigt att gå där och peka på vad man ville ha och sedan när han åkte ner för att handla mat kom han med en bukett rosor och en chokladask <3 Himla gulligt.

Blomma

Usch! De här bilderna skär sig verkligen i färgerna. Stod och plåtade en banan i närbild innan jag kom på att det var förra veckans tema och dessutom ett måndags tema. Men man vet aldrig när det kommer till hands med en banan bild .

Leave a Reply

Översätt sidan »