Hundarna

Känner mig så här idag!

Känner mig så här just nu!

Jösses! Just nu känns det som jag vill göra så mycket att jag står helt still. I går hann jag hem innan det började snöa och jag tänkte ta en kortare tur med Shakira. Men när hon följde med mig till brevlådan var hon så lycklig och busig att jag tog en kopp kaffe, dammsög och plockade sedan på mig termostället och tog en rejäl promenad. Sedan var det lagom att hälla i varmvatten i dammen så att pumpen blev glad och sedan fodra  hästarna. Tog och fixade till boxarna med torv och allmänt myste runt, medan hästarna tuggade nöjt på höt.

Sen kollade jag upp Carros tips på mostphotos och gick med där. Älskar att titta runt på allas bilder, bara det är ju en riktig inspirationskälla och bra tips på olika utflyktsmål. Håller just nu att gå igenom mina bilder. De som är i raw format skall fixas till jpg och sedan är storleken på bilderna väldigt viktigt. Normalt krymper du ner bilderna och har man litet minne i kameran vill man ju hellre ta mindre storlekar men få plats med mycket. Men de flesta fototävlingar och fotoställen vill ha stort format, så ni tänker på det ifall ni är men på någon tävling.

Leave a Reply

Översätt sidan »