Hundarna

Nu tror jag det räcker med snö!

Shakira

Ojoj! Nu har vi verkligen fått snö så man baxnar. Det tog ett bra tag innan jag fick skottat fram gödseldörren. När jag gick runt i hagen så var vissa ställen så djupa att det gick ända upp till rumpan. Shakira som älskar snö skuttade glatt runt tills hon märkte att det blev lite jobbigt i längden och försökte gå där jag hade gått. Tänkte jag skulle ut om en stund igen och fotografera så syrran får se hur mycket snö här är. Lika bra att passa på för så här mycket snö har vi aldrig haft. Hoppas bara taken håller.

Hagen

Gubben kom tillbaka för en stund sedan och hämtade bilen, varken tåget eller busen gick. Micael har varit i Stockholm hela veckan, så där blir han nog kvar lite till. Sönernas farmor ringde och var lite oroliga över våra tak. Stall taket rasade andra året vi bodde här och fick stå öppen väldigt länge innan vi fick ihop pengar och kunde laga det. Hästarna fick stå där jag nu har alla verktygen. Vi har plåtat taken för att snön skall åka av, men nu är det sådan blötsnö att det ligger kvar.

Leave a Reply

Översätt sidan »