Familjen

Äntligen hemma!

Hagen

Äntligen efter över 20 timmar kom Micael hem från Stockholm. Trodde han skulle vara helt utsliten, men hade sovit från 3 i natt tills nu på morgonen. Han hade pratat med de andra passagerarna och gått runt bland vagnarna, de hade bjudit honom på smörgåsar så han var mätt när han kom hem. Han tyckte det hade gått riktigt bra och satte sig att chatta med Nina på direkten! Underbart att han inte upplevde det som en skräckfärd som de på tåget till Stockholm. Sådana här situationer är ju jobbiga för alla men det blir ju inte bättre av att tidningarna blåser upp det, eller också hade sonen sådan tur att han hamnade på ett kanon tåg? Gubben och Tobias hade väntat på centralen till halv 3 i natt, då gubben körde hem så att Tobias kom i säng. Båda skall åka in om ett par timmar och jobba.

Leave a Reply

Översätt sidan »