Hundarna

Förstoppning?

Vi hade tänkt att besöka Universum på våran onsdag men de stänger redan klockan 6 så vi får ta det till helgen istället. Jag har aldrig varit där så det skall bli riktigt spännande. Det kostar 155 kr att gå in och då vill man ju helst kunna gå runt i lugn och ro. Det passade mig bra att inte göra något i kväll utan hålla extra koll på Shakira.  Shakira gnydde under kvällen i går och var väldigt gnyig i morse. Vi var  beredda på att behöva åka till veterinären idag men, hon blev betydligt lugnare efter att jag varit ute med henne idag. Hon ville inte bajsa igår och i morse så funderade vi på om hon åkt på förstoppning.

Hon får tandstenben varje dag, men jag läste på nätet att de kan fastna och orsaka förstoppning. Hon gjorde väl väldigt lite och löst ute idag, men verkar må mycket bättre. Sen när jag och Elvy dividerade fram och tillbaka så kom Elvy på att det kanske är för att hon snart skall börja löpa. Hon hade grävt bra på mattan och lagt sig på ställen hon inte brukar. Nu ligger hon och är helt avslappnad och verkar som vanligt.

Leave a Reply

Översätt sidan »