Hundarna

Blää! Vilken dag!

Väg

Usch! Hade världens migrän idag och ville helst gå och lägga mig när jag kom hem. Men Shakira gnydde och skakade som om hon hade gjort något hon absolut inte fick göra?? Hel mysko? Tog ut henne på en rejäl promenad och hon for runt och var kanon positiv, så det verkar absolut inte vara något fel på henne. Möjligt att hon skall löpa snart, då brukar hon vara lite små skum.

Migränen har släppt nu men, då kommer illamåendet. Har oftast bara migrän nu förtiden när jag har mensen så jag kanske slipper den när jag hamnar i klimakteriet! Alltid något positivt att se fram emot när man hamnar i den. Skall ta och bädda ner mig tidigt och bara koppla av, känner mig fortfarande lite små flummig av citodonen.  Men nu fick jag tryckt hål i öronen  i alla fall och skall leta reda på ett par små örhängen som jag kan ha i hela tiden.

Leave a Reply

Översätt sidan »