Smått o Gott

Möllan

Gubben skulle köra två extra insatta föreställningar på Möllan i Mölndal. Jag har inte varit på Möllan på flera år och blev lite sugen på att hänga med. Första filmen skulle vara ” Det regnar köttbullar ” Det kom 4 personer! Med andra ord rena drömläget att se på film. Den enorma biopubliken satte sig nära varandra, det ärju litet av nöjet när folk skrattar och drar i gång varandra. Dessutom var det 2 föräldrapar, så barnen satt och pratade med varandra innan filmen började.

Här är gubben uppe i maskinrummet och förbereder filmen. Jag tyckte filmen var ganska bra, lite för hysterisk i min smak men rolig att se. Klockan 7 skall gubben köra ” Farsan ” och jag tänker följa med på den med. Att jag inte tänkt på det förut?? Visserligen är salongen gammal och man sitter obekvämt. Men det är ändå lite nostalgi att se de gamla Aga maskinerna och att filmen är lite ljusare på ena sidan.  Blir det fullt i salongen, vilket jag tvivlar på kan jag sitta alldeles utanför maskinrumsdörren på en egen liten balkong. Nä nu skall jag äta något och fodra innan vi åker i väg.

Leave a Reply

Översätt sidan »