Gården

Uteplatsen

Idag var jag på bokrea och köpte lite nya trädgårds böcker. Gillar skarpt när de skriver upp vilka blommor man skall sätta för att t.ex. få mycket fjärilar. Hmm! För att få en blomsteräng som jag vill ha vid den lilla hagen är det bäst att jag sår på hösten. Sen köpte jag en ört bok med recept och hur jag skall torka dem. Tänkte jag skulle utöka mina kryddor. Curryn och anisen var en storfavorit förra sommarn men i år vill jag verkligen kunna skörda dem också.

Äntligen har det mesta av snön åkt av stall taket! Visserligen ligger det så mycket på innergården att jag inte kan ta ut hästarna den vägen för ridtur men taken klarade sig i alla fall. Uteplatsens tak gick sönder idag och vi får nog köpa antingen nya balkar eller inte ha öppningarna så stora utan sätta en extra balk i mitten. Men det är små potatis mot vad det kunde ha blivit och jag funderar ändå att mysa till uteplatsen med gardiner. Vi blev så förtjusta i det när vi var på Afrikahuset.

Leave a Reply

Översätt sidan »