Kärringonsdag

RK

Idag plockade jag upp Elvy direkt efter jobbet för att åka direkt till RK i Kungsbacka. Jag har gått upp en del sedan jag slutade att röka och behöver nya byxor. Gick igenom min byxor och kände definitiv inte för att banta ner mig till en 34-36 för att komma i byxorna. Har vägt 46 kilo i så många år att det är gott att ha lite hull! Fast hullet hade ju inte behövt placera sig på ett ställe! Enligt min längd skall jag väga 51 men vill väga 53. Började väga 59 och det trivdes jag inte med, så nu tänker jag lite mera på vad jag stoppar i mig. Har kunnat glufsa i mig som den värsta soppnedkastet utan att det har märkts förut. men som sagt det var förr det!

Hittade inga byxor idag, men köpte lite nallar och ljusmanschetter som jag skall göra lite presenter av. Syrran fyllde år i går och jag vill hitta på något pyssel. Nallarna är så söta och praktiska att lägga i askar med olika medelanden. Tänkte jag skulle pyssla med det i morgon. Sedan åkte vi till Ikea och käkade. Slutnotan 49kr, det tycker jag är himla bra.

Leave a Reply

Översätt sidan »