Familjen

Tilläggsisolera

Jaha då kom vår elräkning och det var som vi misstänkte, dubbelt upp och lite till. Vi skall se över vårt hus till sommaren, misstänker skarpt att det inte ligger någon vindpapp i mellan fast det skall vara tilläggsisolerat. Snickaren skall komma upp på lördag och vi bad honom ta det lite lugnt så vi hinner få ihop pengar. Rörläggaren gör klart det sista på fredagen så är vatten delen klar. Sen skulle elektrikern komma och lägga värmeslingor i badrummet, men det får vi väl vänta lite med.

Kände på mig idag att jag skulle få post från Tyskland och gick ner extra till brevlådan. Jag tänkte mest på en påskhälsning men det kom ett tidigt gratulationskort till min födelsedag. Det var roligt och det känns som hon tänker lite och inte bara tar ett kort i mängden. Detta kortet var lika fint som Nyårskortet.

Leave a Reply

Översätt sidan »