Tips

It’s Complicated

Gubben skulle jobba på Möllan och tyckte att jag skulle med och se filmen It’s Complicated. Jag tycker lite sisådär om Baldwin bröderna och hade väl egentligen ingen lust. Men jag följde men och länge såg det ut som om ingen mer skulle dyka upp, så jag förberedde mig på att åka hem igen. men till sist kom det 3 själar till och gubben körde igång filmen

Jösses! vad glad jag är att jag följde med. Vilken rolig och mysig film. Önskade bara att vi var fler i salongen! På vissa ställen hade jag betydligt knasigare humor än de andra och damen vid min sida måste ha tappat bort humorn helt. På ett ställe garvade vi andra så vi  höll på att ramla ur stolen totalt, medan damen vid min sida inte rörde en fena!

Har ni möjligheter att se filmen så rekommenderar jag den varmt, det är inte ofta jag garvar hejdlöst men nu gjorde jag det på flera ställen.

Leave a Reply

Översätt sidan »