Kärringonsdag

Paula

Onsdag och vi hälsade på Elvys kompis Paula som jobbar på Fässbergs församling. Vi har pratat länge om att göra studiobesök men det har alltid runnit ut i sanden. Sedan var jag lite seg i skallen, jag hade tänkt att fråga en del om Fässbergs kyrka men glömde helt bort det. Elvy hade pratat med Paula om att jag ville besöka munkar och olika kloster, jag skulle så gärna vilja besöka Franciskusgården i Partille. Jag såg ett program om munkarna samma dag jag och gubben hade varit ute och promenerat i Jonsered och då åkt förbi det vackra klostret på hemvägen. Paula berättade då om Franciskus Systraskap som flyttat till Sjövik. Jag kommer från Sjövik, så att göra ett besök där hade varit så superspännande och roligt.

Vi tog en promenad med hennes gubbe och deras minste son frans på Änggårdsberget och tittade på utsikten. Det skall finnas en dal där med gula skunk kallor, tänkte jag skulle ansa dalen på 2 skunk kallor och sätta dem vid min damm. Jag får promenera runt där mer när det har blivit varmare. Efteråt bjöd jag Elvy på mat medan hon påbörjar det gigantiska jobbet med att lära en totalt taktlösperson ett par Salsa steg. Tror det började gå upp för henne att alla faktiskt inte kan dansa!! Hon blev lite svett, fick plötsligt extremt ont i ryggen och ville hem?!

Leave a Reply

Översätt sidan »