Trädgården

Det går framåt.

Gubben är bara för rolig, när jag sa att jag tänkte bygga ett skydd och visade hur jag hade tänkt mig, så knorrade han om att det skulle bli vingligt och det ena med det andra. Det blev betydligt stabilare och större nu när gubben byggde än om jag hade gjort det. Dessutom kanske han kunde tänka sig att bygga växthuset nästa år. Vilket jag tycker är betydligt roligare än om vi köper det färdigt! Då får man det ju som man vill ha det och det blir lite som det blir. Hela gårdens struktur är ju sådant. Tror skyddet kommer att bli kanon när det är färdigt. Gubben är inne på att kanske mura längst ner, så blir vi av med tegelstenen med. Det är skönt att vi äntligen börja få pejling på hur vi vill ha det.

När Pepper var med och fodrade fick han syn på att skatorna börjat bygga bo igen. Han var ju bara tvungen att klampa runt i boet för att kolla om det fans något där. Snacka om att han kommer åka på storstryk när skatorna har bosatt sig och han får för sig att hälsa på en stund.

Leave a Reply

Översätt sidan »