Kärringonsdag

Elvys nya poster

Elvy ville ha ett gigantiskt stort collage som täckte hela sin sovrumsvägg med indian motiv. Hon hade samlat bilder i mängder och jag höll på att få krupp när jag såg att det var blandat med vanliga fotografier, olika målar stilar o.s.v. Mitt estetiska sinne höll på att få en knäpp!! Elvy förstod ganska snabbt på min min att det här skulle bli knepigt och ta tid innan vi fick någorlunda struktur på hennes idé. Idén var tuff men lite svår att komma underfund med hur vi skulle börja, sen gick det av bara farten.

Så här blev resultatet efter ett par timmars sortering bland bilder och arbete i photoshopen. Sedan laddade vi upp bilden på  Block Posters  som delade upp bilden i 30 A4 ark. Det skall bli spännande när det är dags att limmar upp det på väggen. Elvy vill ha två stora motiv till, men det får vi ta i morgon. Det tar lite tid och är ganska pilligt, men så roligt att göra och Elvy blev jätte nöjd.

Leave a Reply

Översätt sidan »