Djuren

Vilket väder!

Helt underbart väder och jag tar en kaffepaus från ogräsrensningen. Idag såg jag en citronfjäril och det kändes lite bakvänt när inte blommorna har slagit ut. På sina ställen är det fortfarande frost i backen och det var is på den pytte lilla dammen vid kryddspiralen. Jag hade tänkt att köra ner ett par lass gödsel där jag skall ha mitt lilla växthus och fylla upp längst dammen. Jösses! Jag tyckte vi hade mycket mask i gödslet förra året, men i år var det ännu mera och i stort sätt i hela högen. Men som vanligt så har jag svårt att vara på ett ställe. Tog och rensade i gropen en stund, så nu när jag går ut får jag köra ett par lass gödsel.

Pepper har farit runt som en kanonkula och jag fattar inte var han får sin energi ifrån? Han är verkligen överallt. Skall strax gå ut och fortsätta, lika bra att passa på nu när det är så gott ute.

Leave a Reply

Översätt sidan »