Dammen

Blåsigt

Det har varit ganska gott väder men det har blåst en hel del. Har passat på att röja så mycket som möjligt idag, gubben är ledig från jobbet i morgon och då vill jag hellre att vi gör något tillsammans.  Det kom en hel dröse barn i går och önskade Glad Påsk. Jag hörde ett himla liv på utsidan och när jag tittade ut sprang en liten kille runt dammen och var alldeles lyrisk över vattenfallet. Sedan passade han på att ha ett långt föredrag om att katter skall ha halsband på sig, samtidigt som han spände blicken i mig när han såg att Edgar promenerade runt utan. Tur han inte såg Pepper och Busen.

Längst bak som branden förmodligen startade kommer jag nog att ta nästa år. Just nu fyller vi igen den enorma gropen som vi inte riktigt har vetat vad vi skall göra med. Likadant det gamla golvet som envisas med att inte ge med sig. Trodde all snö skulle fixa att det rasade. Eventuellt bygger vi ett nytt golv över och förlänger växthuset så småningom eller också så får det bara vara. Bättre att fortsätta att göra färdigt runt kryddspiralen och dammen först. Förhoppningsvis kommer man på något som man kan göra över gropen.

Men nu tycker jag det börjar bli en riktig enhet och det syns inte så mycket att det har stått en stor ladugård här.

Leave a Reply

Översätt sidan »