Kärringonsdag

Nu är Elvys posters färdiga.

Då har vi äntligen gjort klart Elvys alla indian posters. Typiskt nog tog den gula färgpatronen slut igen och vi får trycka ut det i morgon. Skall bli ruskigt spännande att få se de uppe på väggen. Elvy och Jimmy har målat väggarna i en halvmörk blå färg. Sedan skall överkast till sängen sys, kuddar och nya gardiner. Det blir väl ett par turer på loppisar och RK för att hitta passande lampor och annat lite smått och gott. Lika bra att koncentrera sig på att rummet skall bli hel klart.

Nu är det den årstiden som det behöver göras mycket i trädgården och Elvy skall ha en odlingslott hos mig. Annars har vi beslutat att alla projekt som vi vill göra på onsdagarna helst skall avslutas helt innan vi tar tag i nästa. Känns bättre eftersom vi båda har ganska stora grejer på gång. En del av utflykterna kommer vi att lägga på lördagarna så man slipper stressa igenom dem.

Indianen som sitter på berget kommer att passa bättre in när postern är förstorad och tryckt. Jag hade först den första bilden som favorit, men den andra blev ruskigt snygg i förstoring och bilderna flöt ihop så de inte blev så markant att det var flera bilder i en. Synd att vi inte fick se hur denna blev.

Leave a Reply

Översätt sidan »