Gården

Spritter i benen.

Gubben har varit ledig idag och kört ner mängder av jord till dammen, målat det gamla räcket och gjort målat en sista gång på mina halvkragar. Räcket har blivit grönt och pallkrage gångjärnen skall jag måla gröna i morgon. Jag har rensat ogräs i gropen men tyckte det blev lite kallt i skuggan, kändes bättre att ta en promenad med Shakira och sedan gå in och koppla av. Det var så gott i solen att jag fick lust att plocka fram hängmattan. Innan vi sätter upp stolarna på uteplatsen tänkte vi laga taket, Tobias behöver 3 meters längder och vi 4 meters. Om det går så kapar vi vårt tak till Tobias eftersom det bara är trasigt längst ner och köper nya till oss. Ligger fortfarande lite back sen elräkningen, men nästa månad skall det väl ha rättat till sig. Vi får tillbaka på skatten men det kommer inte förrän till jul.

Leave a Reply

Översätt sidan »