Trädgården

Mysdag

Medan jag la ut gödsel längst gärdsgården så lagade gubben den gamla kärran som har stått i backen. Den är så illa åtgången men håller kanske ett par år till. Det är ingen mening att lägga ner några pengar på den utan vi satte gammalt hönsnät i botten, sedan rev vi av bitar på hästarnas trasiga täcken, gödsel, jord och så sådde jag olika blommor blandat med Elvys fröer ( vet ej vad det är ). Kommer att bli riktigt spännande att se vad som kommer upp. Jag är jätte nöjd med hur den blev och hoppas att det kommer att växa så det knakar.

Medan vi gick där och jobbade såg jag att den lilla blå mesen har kommit tillbaka och städar ur det gamla boet i Micaels innervägg. Eftersom vi inte är klara med renoveringen vill vi absolut inte att de lägger ägg igen. Vi satte upp nya holkar men jag misstänker att han är fullt nöjd med sin håla och inte vill bo i kolonistugor område Mesby! På eftermiddagen skulle gubben köra Draktränaren på Möllan.

Han var lite tveksam om det skulle komma några besökare nu när det var så fint väder. Han ville gärna åka hem igen men jag och Elvy som kom förbi innan hon skulle jobba ville absolut se den. 5 minuter innan kom 7 ungar i varierande åldrar in dundrandes med humöret på topp. Mamman till ett av syskonparet skulle plocka upp dem när filmen var slut. Det hade ju aldrig gått på typ Bergakungen eller att den ena pojken ville ha in sin cykel i foajén. Det var så roligt att se ungarna dundra runt ivriga till max, högljudda och glada. Den ena lilla tjejen satt i sin store bros knä när det var som mest spännande. Jag tycker verkligen att det är viktigt att bevara de här gamla biograferna i småstäderna. Oftast kan barnen ta sig dit själva och är betydligt tryggare än att behöva åka in till staden.

Göta Petter vilken vilken mysig och bra film, förstår att den har fått högt betyg och fortfarande går väldigt bra i stan.

Leave a Reply

Översätt sidan »