Pyssel

Kanon väder!

Wow! Vilket gott väder det har varit. Passade på att måla planteringsbordet och trapp stolen. Färgen torkade extremt fort nu när det var så soligt. Hoppas verkligen att det kan bli sådana här dagar framöver. Gick mest och grejade i ett lugnt tempo och lyssnade på fåglarna. Det gäller verkligen att njuta av varje sekund. Gubben är ledig i morgon och kanske kan fortsätta med trallgolvet och sätta upp spaljéer. Honungs rosen börjar bli ganska stor och hönsnätet som jag satte till den räcker inte till. Det blir sen middag idag och jag tror vi skall ta och mysa oss med pizza. Även Micael har målat idag och fick hjälp av Fredric så nu är hans fönstersmygar klara. Nä nu får jag sätta fart det knorrar i magen, kan tänka mig att det knorrar i Bellmans mage för kvällsfodring, han är som en timer när det gäller mat.

Leave a Reply

Översätt sidan »