Trädgården

Bäst att snabba sig!

Vid Naturhistoriska

Riktigt softa väder idag. 12 grader och det regnar så där mjukt och ihållande. Har fått ner en säck potatis men skulle behövt få ner den andra med. Jag brukar ta en liten bit vid varje fodring så blir det inte så jobbigt. Sedan har en bit av den stora hagen varit uppdelat på olika terrasseringar så det växer gamla krusbärsbuskar lite varstans. Jag vet inte riktigt om de ger så mycket bär men skotten ser väldigt fräscha ut och har blivit riktigt fina täta små buskar.

Ops! Fick meddelande att Rosa ville ha ett par. Lika bra att snabba sig ut och gräva så inte min snokhästar kommer och skall vara med, har jag tur så har de lite hö kvar som de står och pillar med. Ser de att jag gräver så skall det ju undersökas närgånget varför jag just skall ha de buskarna!? Kan ju vara delikatesser som de nu går miste om! Sen att de har stått där i ett par år är ju en annan historia.

Leave a Reply

Översätt sidan »