Trädgården

Rensat – Hängmattan

Håller på att rensa brännässlor och maskrosor i trädgården. Hästarna åt av de flesta blommorna upp mot stallet och det ser jättefint ut, så jag tar rensar ner mot dammen idag. Vädret är så gott att jag bara tar en liten paus innan jag går ut igen med en bok, radion och lägger mig i hängmattan. Har jobbat färdigt för i dag. Gubben passade på att vattna blommorna och allt annat som kom i hans väg! Han blir som förbytt så fort han får tag i trädgårdsslangen, vilket det nog bara är Shakira som uppskattar!

Vi funderar att sätta filter på pumpen så vattnet blir lite renare. Nu har vi grejat klart kanterna så det kommer väl inte att ramla ner så mycket mera jord. Vi skall snart åka ner till Åkraberg och höra efter om de har något smidigt sätt. Djuren dricker ur dammen varje dag så det får inte vara något kemikaliskt, har hört att vissa blommor och växter kan rensa en hel del. Som det är nu har vi bara en vattenväxt i och det hade varit roligt med lite flera sorter.

Vid dammen

Dammen är bland det bästa vi gjort. Älskar att höra vattnet och se när djuren går runt och dricker. Väntar på att småfåglarna skall komma och börja bada. Nej nu drar det i mig att gå ut igen i det fina vädret. Gubben har hängt upp hängmattan och det är bara till att ta med kaffe och en spännande bok ut. Ha en fortsatt trevlig dag.

Vid dammen

Leave a Reply

Översätt sidan »