Trädgården

Våra grödor

Elvy behövde en ego dag dag och kommer upp i morgon istället. Var så himla rid sugen i den fina vädret och hade ingen större lust att ta en häst i taget. Passar på att kolla våra grödor innan jag fixar till hästarna för morgondagen. Hovarna växer ganska friskt av gröngräset så jag får ta lite tätare och det börjar bli dags att ta upp hovslagaren så hovarna får proffs koll. Tycker väl att jag har hållit hovarna riktigt bra men det finns alltid något man kan förbättra. Sen känns det tryckt att få kolla igenom dem ordentligt så det inte blir fel.

Tobias har börjat på en kylar kurs och kom bara hem för att ta bilen innan han skulle jobba på bion. Bion är ett bra jobb men kanske inget att bygga framtiden på, även om nu gubben har jobbat där i alla år. Tobias är väl 4 generationen som har jobbat på bio, men arbetstiderna kan vara lite bökiga i ett förhållande så vi vill helst att han försöker vidareutbilda sig. Han har inte fått någon lärlings plats som elektriker så arbetsförmedlingen fixade denna kursen. Känns lite kluvet att pusha Tobias när han trivs så himla bra på bion, men jag tror han förstår hur vi tänker.

Leave a Reply

Översätt sidan »