Kärringonsdag

Fyndat

I går hade jag en liten ego dag. Behövde egentligen åka till RK men får ta det idag när jag kommer från jobbet. Jag fick ett jättesött kort av  Lisa-olsi för skotten och det värmde mig. Har blivit kallad igen av facket för förhandling angående att min chef inte följer kollektivavtalet. Det har dragit ut på tiden och det suger energi som tusan. Jag är imponerad över de som verkar kämpa in i det sista över felbehandlingar och framför allt tunga byråkratinstanser som försäkringskassan och dylikt. Sedan trivs jag på mitt jobb men en del har missuppfattat vad en städerska skall göra och behöva stå ut med. Så der har varit en tid med en del tugg på jobbet som jag gärna hade varit utan.

Elvy kom glad och pigg idag så det blev RK och fika. Fick verkligen fyndat idag. Köpte ett par stört sköna byxor för 10 kr, ett stort överkast som jag tänkte ha ute om det blir lite kyligt eller bara vill fika i grön gräset, det kostade också bara 10 kronor och gick under benämning hundfilt? Sedan har jag blivit förtjust i riktigt gamla filter, de är tunna men otroligt varma och denna var inte stickig utan riktigt mjuk. Den kostade 20 kronor och kommer att hamna i mammas gamla soffa. Det sista jag köpte var väl egentligen en filofax pärm som jag tänkte scrappa lite små tankar i. En liten samlingspärm på smått och gott. Jag skrev små notiser nästan varje dag i ett år när sönerna var små och klistrade in små Disney bilder. Riktigt roligt att läsa idag.

Leave a Reply

Översätt sidan »