Fototriss / Tisdagtema

Tisdagstema: Grodsperpektiv 

Tisdagstema:Grodsperpektiv

Jag kände inte riktigt för att leta igenom mina gamla bilder, utan tänkte bli lite bättre på att ta nya. Visserligen är det smidigt att lägga in innan man åker till jobbet men jag känner ändå att jag tappar gnistan om jag skall kolla igenom gammalt hela tiden. Sen är djuren väldigt roliga att fotografera.

Shakira

Var extremt svårt att välja bild idag. Shakira älskar när man plockar fram vattenslangen och kommer rusandes som ett snälltåg för att få vara med.

Shakira

Hon är så otroligt fixerad på minsta rörelse som gubben gör med slangen och ligger bara och väntar på att han skall spruta åt sidan, så hon får jaga strålen.

Shakira

Jajaja! Lite åt sidan nu så jag får springa!

Oops! Så det kan bli!!

Leave a Reply

Översätt sidan »