Trädgården

Undrar om det blir några gubbar i år??

Äntligen kom våra jordgubbar från Bakker. Hade det inte varit att jag just ville ha de sorten så hade jag hellre köpt dem i en affär. Jag beställde från Horto Green för ett par år sedan och de växterna såg inget vidare ut. Nu har de växt till sig och klarar sig riktigt bra. Så när vi hämtade paketen idag var jag beredd på det värsta. Skall jag vara ärlig såg allt ut som skit utan Korea granen som var helt underbar och luktade jättegott. Jordgubbarna hade extremt fina rötter, men det var också allt. Men jag håller tummarna att det blir fint i slutändan.

Kotte gubben på sin bänk, satte jag vid dammen så kan han sitta där och vakta. Det har varit lite blåsigt men väldigt härligt väder. Passade på att lägga mig i gräset och bara njuta, tills Pepper kom och skulle vara med. Låg och kollade på honom ett bra tag. Jösses vad Pepper smyger runt och kollar i alla springor, utrymmen och alla prylar. Han tittade i varje hink och klättrade runt när jag planterade jordgubbarna. Han är verkligen en megasnok.

Annat med Shakira idag som bara låg och tuggade på sitt ben och halvsov. Det är så roligt att komma hem från jobbet och Shakira kommer farandes. Det känns himla skönt att hon ligger kvar medan man är i stallet eller när gubben jobbar med Micaels hus. Även om han går och handlar så är hon kvar om jag är i stallet.

Leave a Reply

Översätt sidan »