Familjen

Morsdag

Kaffet var slut i morse och jag gick lite smågrinigt ut och fodrade. När jag kom ner igen hade gubben rusat iväg och köpt en bukett rosor och muffins från honom och sönerna. Micael fixade till kaffet och såg förväntansfullt på muffinsen. Känner mig lite små trött idag och skall bara ta det lugnt. Innan gubben och Tobias åkte till jobbet var vi vid graven och satte blommor till mamma. Tycker det blir mer och mer folk som åker ut till gravarna, eller så upplever jag det bara så nu när jag inte är så anti längre. Skall jag vara ärlig så har jag börjat tycka att der är ganska fridfullt och upplever det inte så jobbigt längre.

När vi kom hem så for Micael runt och sparkade boll med Shakira. Shakira älskar när man försöker fånga henne och jag har sagt till Micael som är lite orolig att han skall göra illa Shakira när han sparkar på bollen att hon älskar när man dundrar på. Så när Micael blev tuffare så blev även Shakira det och de sprang runt som stollar.

Leave a Reply

Översätt sidan »