Tips

Värderingssajt för bilar

Fick mejl från Blogvetiser idag om jag ville skriva en recension av en sajt för  värdering bilar.  Blev först lite ställd eftersom jag nobbat att skriva om vissa saker så jag trodde det var kört där för min del. Nu kom det som sagt om Bilpriser.se som är Sveriges största värderingssajt!

Jag hade inte hört talas om att den fanns, blev jätte nyfiken och kollade upp sidan på direkten. Hmm! Skulle kolla upp värdet på min hästlastbil men man kunde bara kolla bilar från 1992. Så den till hör väl kategorin  (ras eller veteran). Blev lite besviken att jag inte kunde kolla upp den, men desto gladare när jag kollade upp min bil. Andrahandsvärdet var ca 80 000 på den!

Så att kolla upp värdet på denna klenoden är nog ingen idé. Såg i och för sig på sidan, att man kunde söka upp reservdelar och däck. Jag har ju alltid velat ha en baby blå bil! Ratten är helt intakt, tja sätena ?? behöver kanske renoveras lite men det skall väl inte bli så dyrt, tycker jag? Det är bara att ta ut ett par stora kuddar så sitter man kanonfint. Jag tycker grillen är hel läcker, jag är så superlycklig att jag är ägare till denna klenod. Men värdet!!! Blir nog svårt att få fram.

Fick mig en tanke ställare om att man kanske skulle ta och byta ner sig till något mindre som inte dricker så fiolat.  Jag har nu sparat Bilpriser.se sida och kommer att kolla upp mina eventuella nästkommande bilar. Här fanns ju all nödvändig  information om bilar.

Leave a Reply

Översätt sidan »