Utflykter

Tur det fanns röda och gula kottar!

Vilken dag! Har hunnit med hur mycket som helst. Gick upp ganska tidigt och öppnade upp slingan för hästarna så de kunde beta där. Vi har en lite äcklig bunker längst ner i hagen som man stänger av elen i. Det hade växt så mycket buskar framför att det tog lite tid innan jag hittade öppningen och kunde hoppa ner för att dra ur el aggregatet. Usch ! Måste komma på något smidigare sätt att stänga av strömmen, så jag slipper hoppa ner där och tampas med alla äckliga kryp.

Sedan satte jag mig med en kopp kaffe och sorterade och brände av mina bilder. Är bara för slarvig med detta men jag tycker det är rent ut sagt så skittråkigt. Blev så sugen att åka på utflykt nu när det är gubbens lediga helg. Han kollade runt på nätet och hittade en vandringsled vid Lackarebäck i Mölndal. Skrämmande att jag bott i Mölndals kommun sedan 7:an och inte haft en aning om alla leder som vi har. Jag har ju haft hund i så många år.

Vi klättrade upp för en brant stig och hamnade på ett berg med utsikt över Stensjön. När vi gick runt och kollade utsikten så tappade vi bort oss och hamnade mitt i någons lyx trädgård ( Husen var byggda så man trodde att man befann sig i ett annat land) Till sist hittade vi massa färgade kottar och beslöt oss för att följa dem. Riktigt smart för vi kom ut där vi startade och beslöt oss för att ta den breda vägen istället.

Vi hamnade vid en sjö som nog var bland det längsta jag sett, passade på att ta med en näckros hem. Otroligt vacker natur med härligt kuperad stig. Älskar när vi gör små utflykter. När vi kom hem la jag mig i hängmattan och la in inlägget om fototriss. Parasollen som jag har för att få skugga döljer mig så bra att fåglarna inte ser mig. Nu kom det ett par nötskrikor och den ena badade hejdlöst. Hade jag kameran med mig? Nix! Har aldrig tänk på att man kan ligga där och lurpassa på djuren. 

Leave a Reply

Översätt sidan »