Fototriss / Tisdagtema

Fototriss: Dörrar/Portar

Veckans Fototriss: Dörrar/Portar

1. Denna dörren var med på en utställning på Lisebergs trädgårdsdagar. Glömde fotografera vem som hade gjord den ( Klantigt värre).

2. Det här är den skevaste porten jag någonsin sett! Hela huset var skevt och på en del innergårdar såg det ut som husen stöttade upp varandra. Man brukar säga banan tak när taken går i båge, men det är nog första gången jag har sett en banan vägg. Huset ligger i Majorna och jag tror den är bland Gathenhielmska kulturreservatet där husen är från 1700-1800 talet.

3. Det här var våran gris Babes dörr. Vi gjorde den halv så hon kunde gå in och ut som hon ville. När jag höll på med  1 objekt i 365 dagar  var den här bilden med när Lill-polarn hade plockat blommor och letade efter sin Babe ( Esmeralda

Leave a Reply

Översätt sidan »